Het is momenteel helaas niet toegestaan om een afhaalservice aan te bieden. Daarom heeft Stip & Bloem tijdelijk een GRATIS bezorgservice. Woon je binnen Alphen aan den Rijn en bestel je voor meer dan 15 euro? Dan bezorgen wij jouw bestelling gratis aan huis. Wanneer je voor minder dan 15 euro bestelt, rekenen we € 2,50 bezorgkosten. 

- bestel via de webshop
- kies de optie bezorgen binnen Alphen aan den Rijn. Wanneer je voor meer dan 15 euro bestelt, vervallen de bezorgkosten
- stuur een whats-app naar 06-10215616 voor het maken van een bezorgafspraak. 
- het bezorgen gaat in overleg, maar in principe is dit na het einde van onze werkdag, tussen 15u en 17u. 

Stip & Bloem
Wendy Lieuw-A-Sie - van Steijn
J.W.C. Bloemstraat 45a
2406 VA Alphen aan den Rijn

06-10215616
Stip & Bloem is een webshop en heeft géén fysieke winkel of showroom. Bestellingen mogen afgehaald worden, maar er is geen mogelijkheid tot winkelen of rondkijken. Maak altijd eerst een afspraak om je bestelling af te halen!

Bestelling afhalen:

  • Altijd 10% AFHAALKORTING! (geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen, in combinatie met andere kortingen en niet op cadeaubonnen).
  • We maken een afspraak voor het afhalen. Afhalen in de avonduren of op zaterdag is alleen in overleg mogelijk. 
  • Wil je de bestelling door iemand anders af laten halen? Op verzoek kan ik je een iDeal linkje mailen of een Tikkie sturen, waardoor je de bestelling alvast kunt betalen.
  • Je dient de bestelling binnen 7 dagen af te halen. Daarna komt de bestelling te vervallen.

Routebeschrijving en parkeren:
Rijd vanaf de Lijsterlaan de Blijenbergstraat in. Halverwege de straat zie je aan de linkerkant een doorgang tussen een flat en een appartementencomplex. Rijd hierin, waarna je aan de linkerzijde een privé parkeerterrein ziet. Dit terrein hoort bij het pand en hier kun je de auto gratis parkeren. Deze service is er uiteraard alléén voor klanten van Stip & Bloem! 
Klik 
hier voor een plattegrond.  Navigatie kun je instellen op Blijenbergstraat 12, dit is het nieuwe appartementencomplex.

 

© 2013 - 2021 Stip & Bloem Gifts & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel