Ieder jaar worden er meer dan 100 miljard wegwerpbekertjes weggegooid. Papieren bekertjes lijken minder vervuilend dan plastic, maar ook deze hebben een plastic coating. Neem dus je eigen beker mee als je op pad gaat! Niet alleen draag je zo een steentje bij aan minder afval, maar je krijgt bij veel "coffee to go" ketens ook korting krijgt als je een eigen beker bij je hebt. Zo verdien jij je beker terug.
Stip & Bloem heeft bamboebekers van 4 merken in het assortiment. Ieder met zijn eigen eigenschappen. In de productomschrijvingen vind je alle informatie. Wil jij een reisbeker die ook na veelvuldig vaatwassergebruik mooi blijft? Kies dan voor een Chic.mic beker. Deze blijven gegaranderd mooi! Ook verkoopt dit merk losse accessoires. 

Let op: de losse deksels, sleeves en afsluitrubbers zijn alleen voor de Chic.mic bekers! De sleeves passen wel over de sleeves van de andere bekers heen. Op deze manier heb je een extra beschermlaag tegen (te) hete inhoud.
Voor alle bamboe reisbekers geldt: als je deze vult met kokend hete thee, dan wordt de beker inclusief sleeve te warm om lang vast te houden. Laat het water eerst wat afkoelen, of bestel een extra sleeve mee. 

Sorteer op
© 2013 - 2021 Stip & Bloem Gifts & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel