Wil je een bestelling rechtsreeks naar de ontvanger laten versturen? Dat kan! In het bestelproces kun je een alternatief bezorgadres opgeven. Via het opmerkingenveld of de mail kun je eventuele bijzonderheden doorgeven, zoals een tekst die ik op een kaartje kan schrijven. Ik denk graag met je mee, dus je kunt altijd even mailen of appen!​ De cadeauservice is gratis, je betaalt alleen de verzendkosten.

Weet je niet wat je moet geven? Bestel dan een Stip & Bloem cadeaubon! Uiteraard wordt een cadeaubon altijd leuk ingepakt. Liever rechtstreeks naar de ontvanger? Dat kan ook!
Liever een ander bedrag op de cadeaubon? Mail dan even naar info@stipenbloem.nl 

• GRATIS INPAKSERVICE •

Uit milieu-overwegingen pak ik jouw bestelling niet meer ongevraagd als cadeautje in. Maar natuurlijk kan dit op verzoek nog steeds! In het bestelproces kun je aangeven dat je jouw bestelling ingepakt wilt hebben. Geef eventuele bijzonderheden aan in het opmerkingenveld. Als er cadeautjes apart ingepakt moeten worden bijvoorbeeld, of wanneer niet alles ingepakt hoeft te worden. Wees zo specifiek mogelijk, zodat ik weet wat je wensen zijn. 

Let op: afgeprijsde artikelen, stickers, zakjes en andere inpakmaterialen worden niet ingepakt.
Tijdens drukke periodes kan het voorkomen dat je bestelling een dag later wordt verzonden als het ingepakt moet worden. Heb je haast? Neem dan even contact op (contactgegevens staan in de winkelwagen).


 

 

Sorteer op
© 2013 - 2020 Stip & Bloem Gifts & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel