Stip & Bloem is een webshop en heeft géén fysieke winkel of showroom. Bestellingen mogen afgehaald worden, maar er is geen mogelijkheid tot winkelen of rondkijken. Maak altijd eerst een afspraak om je bestelling af te halen, er is niet altijd iemand aanwezig. Bestellingen worden bij de deur meegegeven.

Bestelling afhalen:

  • Altijd 10% AFHAALKORTING! (geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen, in combinatie met andere kortingen en niet op cadeaubonnen).
  • We maken een afspraak voor het afhalen. Afhalen in de (vroege) avonduren en op zaterdag overdag is in overleg ook mogelijk.
  • Betaling vooraf door middel van een iDeal linkje. Omdat Stip & Bloem een webshop is en geen fysieke winkel, heeft contant heeft niet onze voorkeur. Pinnen kan, als ik er zelf ben als je komt.
  • Je dient de bestelling binnen 7 dagen af te halen. Daarna komen onbetaalde bestellingen te vervallen.

Routebeschrijving en parkeren:

Wij hebben twee ingangen. De hoofdingang is aan de JWC Bloemstraat 45a. Hier is het echter betaald parkeren in de straat. De ingang van Stip & Bloem is bereikbaar via de volgende beschrijving: 

Stel je navigatie in op Blijenbergstraat 12, 2406 GB Alphen aan den Rijn. 

Rijd vanaf de Lijsterlaan de Blijenbergstraat in, richting het appartementencomplex op nummer 12. Rijd vlak voor dit gebouw (bij de gele vuilnisbak) de doorgang in. Het privé parkeerterrein aan de linkerzijde hoort bij Stip & Bloem en hier kun je de auto gratis parkeren. Deze service is er uiteraard alléén voor afhaalklanten van Stip & Bloem! 

Klik hier voor een plattegrond. 

Stip & Bloem
Wendy Lieuw-A-Sie - van Steijn
J.W.C. Bloemstraat 45a
2406 VA Alphen aan den Rijn

06-10215616

© 2013 - 2024 Stip & Bloem Gifts & Lifestyle | sitemap | rss