Navigatie

profielfotowebsite.jpg

Stip & Bloem
Wendy Lieuw-A-Sie - van Steijn

JWC Bloemstraat 45a
2406 VA Alphen aan den Rijn

Je bestelling afhalen? Klik hier voor meer informatie!

KvK nummer: 27348353 (sinds 2009)
BTW-nummer: op aanvraag
Bankgegevens: op aanvraag

info@stipenbloem.nl
06 - 10215616

(ma/vr 10:00-16:00) - ook voor sms en whats app.
In de avonduren en op zondag beantwoord ik geen sms-jes of whats app berichten. Bedankt voor je begrip.

  • Afgeschermde telefoonnummers worden om diverse redenen niet opgenomen. Heb je een afgeschermd nummer? Spreek mijn voicemail even in en ik bel je terug.
  • Telefonische acquisitie, adviseurs en/of sponsoring aanvragen uitsluitend via de mail.
  • Ik run Stip & Bloem in mijn eentje, waardoor het voor mij niet altijd mogelijk is telefoontjes aan te nemen. Ben ik niet bereikbaar? Spreek dan de voicemail in, of stuur een sms, whats app of e-mail. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
  • Stip & Bloem doet niet aan linkruil. Verzoeken hiertoe worden dan ook niet in behandeling genomen of beantwoord. Dit geldt ook voor vragen over mijn bedrijfsvoering of vragen over mijn inkoopadressen.

 

Hoe is Stip & Bloem ontstaan?

Stip & Bloem is door mij opgericht in de zomer van 2008. Het assortiment bestond uit handgemaakte kindertasjes, vlaggenlijnen en traktatiezakjes. Beetje bij beetje breidde ik de collectie uit. De verkoop ging toen nog via Hyves en Marktplaats en ik combineerde Stip & Bloem met een baan in het bedrijf van mijn ouders. 

Op 14 juli 2009 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel en op 12 september 2009 ging de webshop online. Deze zag er toen nog heel anders uit: niet alleen een heel ander assortiment, maar ook met een ander logo. 

 

Het nieuwe logo werd geïntroduceerd in het najaar van 2012 en in mei 2013 verhuisde ik de webshop naar Mijn Webwinkel.

Sinds december 2009 richt ik mij full-time op Stip & Bloem. Wegens tijdgebrek heb ik het handgemaakte assortiment geleidelijk aan vervangen door een grote collectie aan gifts & lifestyle artikelen. Ik doe niets liever dan op zoek gaan naar nieuwe trends en mooie aanvullingen voor de webshop. Ik streef naar een collectie waar niet alleen ik, maar ook jij blij van wordt! Stip & Bloem staat voor: een steeds vernieuwend assortiment, snelle levering en een perfecte service. 

Inmiddels is de webshop verhuisd naar een grotere ruimte buitenshuis, waarmee mijn thuiswerkdagen nu verleden tijd zijn. 

Er wordt bij Stip & Bloem niet gerookt en er zijn geen huisdieren aanwezig.

 

© 2013 - 2018 Stip & Bloem Gifts & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel