Sorteer op
 • Wrendale brillenkoker "Hare-Brained" - haas
  Wrendale brillenkoker "Hare-Brained" - haas

  Uit de collectie van het Britse merk Wrendale designs: de brillenkoker "Hare-Brained". Deze brillenkoker heeft aan de buitenkant een afbeelding van een haas, en aan de binnenkant ook diverse hazen illustraties.
  Compleet met…

  € 14,00
 • Wrendale brillenkoker "The Trendsetter" - cavia
  Wrendale brillenkoker "The Trendsetter" - cavia

  Uit de collectie van het Britse merk Wrendale designs: de brillenkoker "The Trendsetter". Deze brillenkoker heeft aan de buitenkant een afbeelding van drie cavia's, en aan de binnenkant ook diverse cavia illustraties.
  Compleet met…

  € 14,00
 • Wrendale brillenkoker "Owl" - uil
  Wrendale brillenkoker "Owl" - uil

  Uit de collectie van het Britse merk Wrendale designs: de brillenkoker "Owl". Deze brillenkoker heeft aan de buitenkant een afbeelding van een uil met bril, en aan de binnenkant illustraties van veertjes en eitjes.
  Compleet met…

  € 14,00
 • Wrendale brillenkoker "Hedgehog" - egel
  Wrendale brillenkoker "Hedgehog" - egel

  Uit de collectie van het Britse merk Wrendale designs: de brillenkoker "Hedgehog". Deze brillenkoker heeft aan de buitenkant een afbeelding van twee egeltjes, en aan de binnenkant illustraties van bosdieren.
  Compleet met…

  € 14,00
 • Wrendale brillenkoker "Fox"
  Wrendale brillenkoker "Fox"

  Uit de collectie van het Britse merk Wrendale designs: de brillenkoker "Fox". Deze brillenkoker heeft aan de buitenkant een afbeelding van drie vosjes, en aan de binnenkant illustraties van bosdieren.
  Compleet met bijpassend…

  € 14,00
 • Wrendale brillenkoker "Bee"
  Wrendale brillenkoker "Bee"

  Uit de collectie van het Britse merk Wrendale designs: de brillenkoker "Bee". Deze brillenkoker heeft aan de buitenkant een afbeelding van een hortensia en een hommel, en aan de binnenkant illustraties van hommels.
  Compleet met…

  € 14,00
© 2013 - 2023 Stip & Bloem Gifts & Lifestyle | sitemap | rss