De kinderboerderijen in Alphen aan den Rijn hebben een speciaal plaatsje in mijn hart. Al voordat onze dochter Megan in 2002 werd geboren kwam ik er graag. Omdat we hoopten dat we ook met ons kind nog heel lang naar de kinderboerderij zouden kunnen gaan, vroegen we bij het kraamfeest geen cadeautjes, maar een donatie aan de kinderboerderij. 
We konden een mooi bedrag doneren en in de jaren die volgden, werden we trouwe bezoekers. Even naar de kinderboerderij, op een mooie vrije dag, maar ook als ontspanning tijdens toetsweken en later ook in hele donkere dagen. En natuurlijk ging er dan altijd wat geld in de melkbus, kochten we honing en eitjes en voer voor de kippen en geiten.

Er waren tijden dat we niet zo vaak gingen, maar de kinderboerderij bleef altijd een constante factor. 

Sinds 2023, heb ik dankzij jullie - mijn klanten - de financiële mogelijkheid om elke maand een vast bedrag te doneren. Op jaarbasis komt dit uit op ruim 1000 euro. Ik voel me dankbaar dat ik dit kan doen. 

Onze dochter is inmiddels 22 jaar en is vrijwilliger bij de kinderboerderij. Het cirkeltje is rond. 

Draag jij  Stichting Alphense Kinderboerderijen ook een warm hart toe? En wil jij ze graag financieel steunen? Ga dan eens langs en doe een donatie. Of adopteer een dier. Of sponsor met een bepaald bedrag. Alle beetjes helpen!
Meer informatie vind je hier: klik

© 2013 - 2024 Stip & Bloem Gifts & Lifestyle | sitemap | rss