Wrendale Designs is begonnen aan een keukentafel in Lincolnshire, Engeland. Inmiddels is het een prachtig bedrijf geworden dat wereldwijd bekend is, vele prijzen heeft gewonnen en wordt geroemd om de prachtige illustraties. 
Artieste Hannah Dale groeide op op het prachtige platteland in Lincolnshire. Na een studie Zoology aan de universiteit van Cambridge, begon ze aan een carriëre als aandelenhandelaar in London. Na ze een aantal jaar trouwde met Jack, die een boerenbedrijf had in Lincolnshire, de omgeving waar ze opgroeide. Ze volgde haar hart, verhuisde terug naar huis en begon een gezin. Omdat ze weer wat tijd had, pakte ze het schilderen weer op. 

Nadat ze haar schilderijen succesvol verkocht aan lokale winkels, kwam ze op het idee om een wenskaartencollectie te ontwerpen. De rest is geschiedenis. 

Inmiddels werkt niet alleen haar man Jack in het bedrijf, maar werken dagelijks vele medewerkers aan het succes van Wrendale Designs. Het merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit. De kaarten zijn gedrukt op kwalitatief reliëfkarton. Het gebruikte papier komt van een papiermolen in de Lake District en is gecertificeerd door the Forestry Commision. Alle kaarten worden lokaal gedrukt. 

Ik ben er trots op dat ik mij officieel dealer van dit prachtige merk mag noemen. 

© 2013 - 2024 Stip & Bloem Gifts & Lifestyle | sitemap | rss